عزیز، درود!
انتخاب شهر
نیازمندیهای لوکوپوک
تخته سیاه
درد دل ها
مدیریت ارتباط با مشتریان
پنل پیامک لوکوپوک
تصاویر
دفترک
طراحی وب سایت
نیازمندیهای لوکوپوک
مسابقات تخته سیاه

6 نکته سنجاق برای نصب کاشی و سرامیک

(1400 مرداد 13)

نصب کاشی و سرامیک آن هم برای اولین‌بار می‌تواند بسیار سخت و مشکل‌ساز باشد. ما در این مقاله به نکات اصلی در نصب کاشی و سرامیک می‌پردازیم. با سنجاق همراه باشید.

نصب کاشی و سرامیک به وسیله خودتان می‌تواند هزینه‌های زیادی را برای شما ذخیره کند. اگر نکات نصب کاشی و سرامیک را بدانید می‌توانید خودتان از عهده این کار بر بیایید. ما در این مقاله از سنجاق تجربه کاشی‌کاران حرفه‌ای را با شما به اشتراک می‌گذاریم. درست است که کاشی و سرامیک زیبایی زیادی دارد اما محدودیت‌هایی نیز دارد. برای مثال شما نمی‌توانید ناصافی‌های کاشی را سنباده بزنید یا آن را دوباره چندباره بچسبانید. باید تلاش کنید تا در همان اولین تلاش کاشی و سرامیک را به شکل درست و اصولی نصب کنید.

https://lh5.googleusercontent.com/JvWv3GwWKZ12gbgopE1eb6ySwrdys5gzZ_c_8unuGeaY0pk1vJDd_AjhuNECRm3Ogf2j-YvTtpN3eSEPMt9yidSIbhmOSuhiDqtIMsf69nCxheKT8DISFnuvhsZOQ-8o664Ovg

مرحله اول:تراز کردن سطح برای نصب کاشی و سرامیک

در بسیاری از پروژه‌های بازسازی منزل، برای هم سطح کردن و به‌اصطلاح تراز کردن سطح از انواع صاف کننده استفاده می‌کنند. اگر کف اتاق موردنظر فرورفتگی را برجستگی‌هایی دارد؛ باید قبل از هر اقدامی این ناصافی‌ها را برطرف کنید. برای این کار کافی است مقداری سیمان یا ملات را حل گرفته و سطح را صاف کنید. غلظت این زیرساخت بسیار مهم است. این ملات باید رقیق باشد اما نه خیلی. در واقع ملات باید به‌قدری رقیق باشد که بتوانید آن را به‌خوبی روی سطح بکشانید و روی سطح پخش کنید. برای صاف کردن لبه‌ها باید از ماله کمک بگیرید.

اگر می‌خواهید از یک متخصص کمک بگیرید در قدم اول می‌توانید قیمت نصب کاشی و سرامیک را در شهر خودتان بپرسید. مثلا اگر به دنبال بهترین کاشی کاران و سرامیک کاران در شرق تهران باشید می‌توانید سفارش نصب کاشی و سرامیک ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، می‌توانیدنصب سرامیک انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.

 

مرحله دوم در نصب کاشی و سرامیک:وسایل مورد نیاز را جمع‌آوری کنید

https://lh5.googleusercontent.com/aLeaRO4h0ZhZXFTS8sPqXdaAPzGS6t_m3xGoNaZcV96y1DJdclBqe4hMNosNBhIeKzP3Dcg3ERi-WIBU7gru8mhAWT3NPn0OI2104NVvzm3AwDSaRmRxhRFhGblwicCIXRjuKA

1.زانوبند

زانوبند یکی از اساسی‌ترین ابزارهای کاشی‌کاری است. زانوبندها بسیار زشت هستند و همیشه تولید گرما و ناراحتی می‌کنند. اما یادتان باشد که برای حفظ سلامتی‌تان در زمان کاشی‌کاری باید از آن ها استفاده کنید. پوشیدن این زانوبندها 100 درصد بهتر از زانو زدن بر روی سطح بدون زانوبند و برای مدت طولانی است.

2. مته

برای مخلوط کردن ملات با سرعت پایین به یک مته بی‌سیم نیاز دارید. به کمک این مته می‌توانید ملات را بدون پاشیدن آن به بیرون به‌خوبی مخلوط کنید.

3. ماله

حتماً از ماله‌های مرغوب و باکیفیت استفاده کنید. ماله مناسب برای پخش کردن مقدار مناسبی از ملات، به‌ویژه برداشتن ملات از داخل سطل و همین‌طور پخش کردن آن روی زمین استفاده کنید. از ماله‌هایی با ابعاد گوناگون استفاده کنید. برای نصب کاشی و سرامیک بزرگ‌تر باید از ماله بزرگ‌تر کمک بگیرید. قبل از به‌اصطلاح شانه کردن ملات؛ نیاز است تا با یک ماله لبه تخت، ملات را روی سطح پخش کنید. برای کاشی‌های تخت نیز بهتر است از یک ماله باریک برای شانه زدن یا همان خط انداختن روی ملات کمک بگیرید.

4. اره

اره‌های مرغوب و باکیفیت مخصوص برش خیس کاشی و سرامیک یکی از لازمه‌های اصلی نصب کاشی و سرامیک است. هیچ مدلی از این اره‌ها وجود ندارد که هنگام بریدن کاشی آب را به بیرون نپاشد. به همین دلیل بهتر است آن را جایی قرار دهید که خیس باشد و همین‌طور بتوانید بدون خراب‌کاری هر بار کاشی را بریده و اره را تمیز کنید.

 

مرحله سوم در نصب کاشی: ترک‌ها را برطرف کنید

https://lh4.googleusercontent.com/SxE0xqisIxIw9UEUFGjDT9zMxZLARBSOUMQMYvoHqINJ-zEffFxGn-dbQ-PHbIyDexlR5f9a4LVM66CSPnWKjsJ0v7k5K1IWe0sv1R7eNFN9eOZ9DCRTZ_Hcrbitm4B1edcOWA

شاید کاشی‌ها خودشان همیشه ثابت باشند اما بالاخره ممکن است سایر بخش‌های خانه تغییر کنند و جابه‌جا شوند. برای مثال جزئیات و چیدمان زیرزمین یا جای دیوارها و پیشخوان ممکن است تغییر کند. برای ازبین‌بردن ترک‌ها می‌توانید از یک عایق ضد ترک و ضد آب استفاده کنید. طریقه نصب این عایق مشابه نصب زیرساز پارکت است. این زیرسازی منعطف بر زیر کاشی‌ها قرار می‌گیرد. به دلیل خاصیت ضد آب بودن به کنترل رطوبت خانه نیز کمک می‌کند. البته با این کار تعمیر و بازسازی کاشی در آینده نیز بسیار ساده‌تر خواهد شد. برای اعمال این عایق تنها کافی است به کمک غلتک مقدار مناسبی از ضد ترک را برداشته و آن را بر روی سطح موردنظر پخش کنید. باید اجازه دهید تا این لایه کاملاً خشک شود.

مرحله چهارم در نصب سرامیک: قوانین چیدمان کاشی و سرامیک را رعایت کنید

https://lh3.googleusercontent.com/7V_ZUirrC3NT8FB7SYtOrFcPlkhNl_1E6koenB2TOUOq1hARz5TvOCukyBS0YpkTGoRL8dYyi7kGMJLgbZxm_cq5atjn_ocobspHs26-UaV1MsjeMz8GeZxxER9AZobuhhBL7A

طبق قانون بهتر است اولین ردیف از کاشی‌ها با ردیف آخری که در همان اتاق نصب می‌کنید هم عرض باشد. البته این قانون استثنائاتی نیز دارد. برای مثال رعایت این قانون در مورد اتاق‌های بزرگ‌تر سخت‌تر است. هرچقدر سطح مورد نظر نامنظم‌تر باشد این کار سخت‌تر است. البته بریدگی‌ها و برش‌های دیوار در اطراف اتاق نیز می‌تواند کار را برایتان سخت کند. البته برای خط‌کشی می‌توانید از لیزر استفاده کنید. بعد از اینکه اندازه اتاق را با دقت محاسبه کردید باید تمامی گوشه‌ها را نیز در نظر بگیرید. در نهایت خط چیدمان اصلی را با گچ روی سطح بکشید تا کاملاً بر اساس همان چیدمان کاشی و سرامیک را انجام دهید.

مرحله پنجم :ملات را نازک پخش کنید

https://lh4.googleusercontent.com/EopfcNMELoPTNK7MyPmRiKMNblRk-3iowYgN18i8_kkkZuX8rTul1QWH51eM64wmeQah_cO-vrGLYvFwvt0Dnw9eYgWKwJSl3Gy_w2gk-9L26cG1t-9Ilke_iEWlDppccKkGXA

ضخامت و قوام ملات باید به‌اندازه کره بادام‌زمینی باشد. بعد از پخش کردن ملا بر روی سطح آن را با ماله دندانه‌دار شانه کنید. با این کار ملات به شکل یک‌دست پخش می‌شود. دلیل این ضخامت این است که کاشی به روی درز فشرده می‌شود. در واقع بعد از فشار با فشرده شدن ملات در پشت کاشی باعث می‌شود تا آن به‌خوبی بچسبد. اگر ملات شما بیش از اندازه رقیق و به‌اصطلاح آبکی باشد مجبور می‌شوید تا بعد از اتمام کار بعضی کاشی‌ها را تعویض کنید. علاوه بر این فرم خمیری و چسب مانند ملات به شما کمک می‌کند تا کاشی را به‌خوبی بچسبانید. همیشه هزینه ترمیم کاشی‌کاری در قیاس با تعویض آن بسیار کم تر است.

مرحله ششم: ترفندهای نهایی و فوت کوزه‌گری نصب کاشی و سرامیک

https://lh3.googleusercontent.com/AkQivPyuIxxF3SDxNK6gHzNNMK7wqKLfk8EM06uocN65nQIt-NiVncp9aY5Yq0Q4C2joWmZHEVfrMCpPPPhg9x0Z0o-hWy-RKe0l9qNMUt07OoHHEfdvCVyf9kQTldMyN91yMQ

همیشه اشیای چرخ‌دار کار را برای ما آسان می‌کنند. می‌توانید چرخ‌دستی ساده‌ای بسازید تا مواد و وسایل را به کمک آن به‌سادگی حرکت دهید. حتی می‌توانید برای مخلوط کردن ملات این از آن ها کمک بگیرید.

مسیر امنی را همچون پل ایجاد کنید تا بتوانید از این مسیر عبور کنید. برای مثال می‌توانید یک سمت چرخ‌دستی را قرار داده و سمت دیگر کیسه‌ای قرار دهید. در پایان کار می‌توانید از روی این پل عبور کنید و از اتاق خارج شوید و روز بعد باقی سطح را کاشی یا سرامیک کنید.

آخرین مرحله در نصب کاشی و سرامیک دوغاب است. برای اینکه دوغاب به‌خوبی بین درز کاشی‌ها قرار بگیرد نیاز است که آب را مکرراً تعویض کنید. در واقع تعویض مکرر آب و تمیزی آن کمک می‌کند تا دوغاب نیز تمیزتر باشد. برای این کار از پارچه‌های مرطوب و نه خیس، کمک بگیرید.

ما در این مقاله از سنجاق به نکات نصب کاشی و سرامیک پرداختیم. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

 

شما هیچ آگهی را در لیست علاقه مندی های خود ذخیره نکرده اید..